" Meggyőződésem, hogy egy pár esküvőjén jelen lenni, és azt megörökíteni, megtiszteltetés és egyben hatalmas felelősség is. A munkám során igyekszem ezt szem előtt tartani... "

Filmkészítés

A mai modern filmkészítés sok mindenben eltér a régi esküvői videózástól. Kevésbé dokumentarista, inkább mozifilmszerű történetmesélés jellemzi. Személy szerint a letisztult, ízléses filmekben hiszek, és kerülöm az effektekkel teletűzdelt, túlságosan megrendezett jeleneteket. 

És a Ti történetetek?

Ahogy nincs két egyforma ember és pár, úgy nincs két egyforma esküvő sem. Ahhoz, hogy egyedi filmet készítsek az esküvőtökről, elengedhetetlen, hogy megismerjelek benneteket, a személyiségeteket és a történeteteket. Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat ezért engedjétek meg, hogy segítsek nektek, és ígérem, a legszebb pillanatok megörökítésén már nem kell aggódnotok. 

Mit kell tennetek?

1.Lépjetek velem kapcsolatba

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtökről filmet készítsek, az elérhetőségeim egyikén (akár több fórumon is) lépjetek velem kapcsolatba, hogy emailben elküldhessem az árajánlatot.

2.Foglaljátok le az időpontot

Az árajánlat elfogadása, a Megbízási szerződés aláírása és a 30% foglaló befizetését követően az időpont és a szolgáltatás a tiétek.

3.Konzultáció

A konzultációk során legalább egyszer személyesen is kell találkoznunk, ahol megismerkedünk egymással, és itt lesz lehetőségünk beszélgetni az elképzeléseitekről a filmet illetően.

4.Az esküvő napja

Ha az első 3 lépésben mindent jól csináltunk, akkor ezen a napon szinte már csak a háttérben dolgozom, és gyűjtöm a legszebb pillanatokat a készülődéstől a szertartásokon át az önfeledt szórakozásig.

5.A film születése

A lakodalom után kezdődik számomra a munka leghosszabb, de egyben legkreatívabb  része. A nagy napon elcsent pillanatok és a konzultációkon begyűjtött információk halmazából itt születik meg a Ti történetetek "mozija".

6.A film átadása

Az elkészült filmet feltöltöm egy privát, online felületre, ahol megnézhetitek, letölthetitek és megoszthatjátok a családdal, barátokkal. A film elkészítésének átlagos határideje 30 nap, de kivételes esetben ez több is lehet.

Ajánlatkérés

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.