" Meggyőződésem, hogy egy pár esküvőjén jelen lenni, és azt megörökíteni, megtiszteltetés és egyben hatalmas felelősség is. A munkám során igyekszem ezt szem előtt tartani... "

Emlékek pillanatokba zárva

Amikor egy pár élete a család, a rokonok, a barátok előtt egybe köttetik az egyik, ha nem a legnagyobb ünnep az életük során. Ezen alkalom, mint fotós, számomra is nagy fontossággal bír, és a munkám során igyekszem a lehető legtöbb és legszebb pillanatot megörökíteni a készülődéstől a szertartásokon át az önfeledt szórakozásig.

Fókuszban a Ti történetetek

Ahogy nincs két egyforma ember és pár, úgy nincs két egyforma esküvő sem. Ahhoz, hogy megtaláljam a számotokra legfontosabb momentumokat, elengedhetetlen, hogy megismerjelek benneteket, a személyiségeteket és a történeteteket. Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat ezért engedjétek meg, hogy segítsek nektek, és ígérem, a legszebb pillanatok megörökítésén már nem kell aggódnotok.

Mit kell tennetek?

1.Lépjetek velem kapcsolatba

Ha szeretnétek, hogy én legyek az esküvői fotósotok, az elérhetőségeim egyikén (akár több fórumon is) lépjetek velem kapcsolatba, hogy emailben elküldhessem az árajánlatot.

2.Foglaljátok le az időpontot

Az árajánlat elfogadása, a Megbízási szerződés aláírása és a 30% foglaló befizetését követően az időpont és a szolgáltatás a tiétek.

3.Konzultáció

A konzultációk során legalább egyszer személyesen is kell találkoznunk, ahol megismerkedünk egymással, és itt lesz lehetőségünk beszélgetni az elképzeléseitekről a fotókat illetően.

4.Az esküvő napja

Ha az első 3 lépésben mindent jól csináltunk, akkor ezen a napon szinte már csak a háttérben dolgozom, és gyűjtöm a legszebb pillanatokat a készülődéstől a szertartásokon át az önfeledt szórakozásig.

5.Utómunka

A lakodalom után kezdődik számomra a munka leghosszabb, de egyben legkreatívabb része. A nagy napon elcsent pillanatok leválogatása és szerkesztése.

6.Képek átadása

Az elkészült képeket feltöltöm egy privát, online felületre, ahol megnézhetitek, letölthetitek és megoszthatjátok a családdal, barátokkal. A képek szerkesztésének átlagos határideje 30 nap, de kivételes esetben ez több is lehet.

Ajánlatkérés

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.